Vacature algemeen bestuurslid NMv

Vanwege het vertrek van Sandra Ploeg als algemeen bestuurslid is er een vacature ontstaan in het bestuur van de NMv. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de NMv wil laten groeien en bloeien. Bent u die betrokken mediator die het vak een warm hart toedraagt, graag in gesprek gaat met collega-mediators over de kwaliteit van ons vak en heeft u ook bestuurlijke ervaring? Dan nodigen wij u van harte uit te reageren op deze afwisselende functie in het bestuur.

De organisatie

De NMv is de grootste landelijke beroepsvereniging voor mediators met een professioneel verenigingssecretariaat gevestigd in Rotterdam. Het secretariaat wordt aangestuurd door de verenigingsdirecteur die verantwoordelijk is voor de uitvoering van het beleid en het bestuur ondersteunt. Daarnaast is er de Raad van Advies die het bestuur gevraagd en ongevraagd adviseert.

Rol binnen bestuur

Het bestuur is collegiaal. Wij werken samen op basis van overeenstemming, terwijl ieder bestuurslid verantwoordelijk is voor de eigen portefeuille. Het gaat om een algemeen bestuurslid met een nader af te spreken takenpakket.

Tijdsbeslag en termijn

Een dagdeel per week, flexibele inzet. De bestuurstermijn is drie jaar en kan worden verlengd met een nieuwe periode van drie jaar na goedkeuring van de ALV.

Expertise

• ervaren mediator
  • bestuurservaring
  • netwerker/verbinder
  • teamplayer, kritisch meebewegend, (ruime) ervaring als zelfstandig mediator

Procedure

Na selectie door het bestuur wordt de benoeming ter goedkeuring voorgelegd aan de eerstvolgende algemene ledenvergadering.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met  Sheila Tolboom, verenigingsdirecteur NMv, via info@mediatorsvereniging.nl of via het nummer 010 2012350, of met Hans Fibbe, secretaris NMv via hans@fibbebegeleiding.nl of via het nummer 0570 633166.

Wij nodigen u van harte uit te reageren op deze vacature. Graag ontvangen wij een motivatie en uw cv via info@mediatorsvereniging.nl. U kunt uw sollicitatie richten aan Sheila Tolboom.