Login mediator

Vacature arbeidsmediator

RMC logo

Result Mediation Centre zoekt een ervaren arbeidsmediator (fulltime) ter uitbreiding van haar team landelijk werkende arbeidsmediators. Regio: Rotterdam/Amsterdam (Randstad). Met 1.200 mediations per jaar is Result Mediation Centre het grootste arbeidsmediationkantoor van Nederland.

Taakomschrijving

Als arbeidsmediator bemiddelt u tussen werkgevers en werknemers, meestal op verwijzing van de bedrijfsarts. U heeft 15 tot 20 mediations tegelijk lopen. U kent het speelveld en de relevante wet- en regelgeving. Door uw respect en begrip voor elke partij heeft u ieders vertrouwen. U houdt rekening met de belangen van de verschillende stakeholders. U begeleidt partijen naar een oplossing, meestal werkhervatting of een beëindiging met wederzijds goedvinden. Ons secretariaat plant voor u twee mediationgesprekken per dag op verschillende locaties in de Randstad.

Vereisten

  • MfN-registermediator
  • kennis van het Arbeidsrecht, de Wet verbetering Poortwachter en de STECR werkwijzer arbeidsconflicten
  • mediationstijl: oplossingsgericht
  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • woonachtig in de Randstad
  • circa 2 uur reistijd per dag
  • vloeiend Nederlands taalgebruik (woord en geschrift)
  • opstellen van een juridisch correcte vaststellingsovereenkomst
  • voldoende Engels taalgebruik (woord en geschrift) voor Engelse arbeidsmediations

Result Mediation Centre biedt u:

Een markconform salaris met pensioenvoorziening en een leaseauto. Result Mediation Centre draagt de registratie- en verzekeringskosten van de mediator en voorziet in opleidingen ten behoeve van PE-punten.

Missie Result Mediation Centre

Result Mediation Centre wil het bedrijven en hun werknemers mogelijk maken constructief om te gaan met conflicten, overal en op alle niveaus. Het is onze overtuiging dat elk conflict een duurzame, menselijke oplossing verdient. Wij luisteren zonder oordeel en maken problemen inzichtelijk. Begrip voor elkaar, hoe lastig ook, biedt altijd de beste kans op een oplossing zonder verliezers.

Solliciteren

Wilt u solliciteren op deze vacature, stuur dan voor 20 maart 2016 uw CV en motivatiebrief naar diercks@mediation-centre.com. Voor informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Diederik Diercks, 020-2050239.

Ga voor meer informatie over Result Mediation Centre naar: www.mediation-centre.com.

 

 

 

 

Interessant? Deel via social media!
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.