Nederlandse Mediators vereniging

Het lidmaatschap van de NMv

“Ontgrendel jouw professionele potentieel met een lidmaatschap bij de NMv! Profiteer niet alleen van krachtige belangenbehartiging en een uitgebreid netwerk, maar ontdek ook een scala aan ledenvoordelen die gericht zijn op jouw professionele groei, verbetering van kwaliteit en succes in jouw eigen praktijk. Als NMv lid ontvang je ook 4 x per jaar het tijdschrift Conflicthantering. Word vandaag nog NMv lid en geef een boost aan jouw carrière!

De NMv kent 3 lidmaatschappen

  1. Het NMv volledige lidmaatschap
  2. Het NMv asprirant lidmaatschap
  3. Het NMv partner lidmaatschap

Wil je meer weten over de verschillende lidmaatschappen? Lees dan verder.

Meest gekozen.

Het NMv lidmaatschap.

De Nederlandse Mediators vereniging (NMv) hanteert specifieke toelatingscriteria voor nieuwe leden, waardoor de kwaliteit van het lidmaatschap wordt gewaarborgd. Om lid te worden, is het vereist dat nieuwe leden met succes een erkende basis mediationopleiding hebben afgerond. Deze erkende mediationopleidingen zijn te vinden op de officiële websites van het ADR-register en het MfN-register, wat een garantie biedt voor de professionaliteit en deskundigheid van de leden.

Uniek netwerk

Met je lidmaatschap van de NMv maak je deel uit van een uniek netwerk in Nederland. De NMv zet zich in voor de belangen van mediators, ongeacht hun specialisatie of regio van activiteit. De vereniging streeft ernaar mediation op de kaart te zetten en een markt te creëren waarin hoogwaardige professionele mediators gemakkelijk kunnen worden gevonden.

Vindeenmediator

Hulpzoekenden die op zoek zijn naar een professionele NMv-mediator kunnen gebruikmaken van de website Vindeenmediator. Een initiatief van de NMv. Als volledig lid van de NMv kun je jezelf ook aanmelden voor registratie op deze website, waardoor je zichtbaar wordt voor potentiële cliënten. Hierdoor faciliteert de NMv niet alleen de belangen van haar leden, maar draagt ze ook bij aan het vergemakkelijken van de verbinding tussen mediators en mensen die behoefte hebben aan bemiddeling.

Het netwerk van de NMv biedt leden de mogelijkheid om regelmatig bijeen te komen tijdens kennisbijeenkomsten. Blijf je kennis ontwikkelen en wissel ervaringen uit. Daarnaast voorziet de vereniging haar leden maandelijks van updates over de laatste ontwikkelingen binnen de vereniging en biedt ze regelmatig interessante aanbiedingen van externe partijen. Door deze gezamenlijke inspanningen en ondersteuning vormt de NMv een solide en dynamisch platform voor mediators in Nederland.

Belangenbehartiging.

Naast het bevorderen van professionele kwaliteit en het faciliteren van netwerkmogelijkheden, speelt de NMv een essentiële rol in belangenbehartiging voor haar leden. Als belangenorganisatie streeft de NMv ernaar de positie van mediators in Nederland te versterken en hun belangen te vertegenwoordigen op verschillende niveaus.

De vereniging houdt zich actief bezig met het behartigen van de belangen van haar leden bij relevante instanties, overheden en andere belanghebbenden. Dit omvat het bevorderen van een gunstig juridisch en maatschappelijk klimaat voor mediation. De NMv fungeert als een stem voor haar leden in discussies over wet- en regelgeving met betrekking tot mediation, waardoor ze invloed uitoefent op beleidsvorming en wettelijke kaders.

Daarnaast participeert de NMv in initiatieven om bewustwording te creëren over het belang van mediation in diverse sectoren. Ze ondersteunt onderzoek en studies die de effectiviteit en meerwaarde van mediation onderstrepen. Door deze belangenbehartiging draagt de NMv bij aan de erkenning en waardering van het beroep van mediator en versterkt ze de positie van haar leden in de bredere maatschappelijke context.

Delen van kennis.

Het delen van kennis en ervaringen binnen het NMv-netwerk draagt bij aan de gezamenlijke inspanningen voor belangenbehartiging. Hierdoor ontstaat een krachtige coalitie die zich inzet voor het bevorderen van mediation als een waardevolle en effectieve methode voor het oplossen van geschillen. Het is binnen dit kader dat de NMv niet alleen een vereniging is die haar leden ondersteunt op individueel niveau, maar ook een collectieve kracht die zich inzet voor de groei en erkenning van het mediationvak in Nederland.

Word nu NMv lid voor € 209,98 excl. btw per jaar en ervaar de voordelen van een bloeiend netwerk, professionele ondersteuning en continue groei als mediator! Schrijf je je tussen 1 april en 30 juni 2024 in dan geniet je 50% korting.

Volg je een basis mediation opleiding?

Het NMv Aspirant lidmaatschap.

Volg je momenteel een basis mediationopleiding? Waarom zou je dan niet meteen aspirantlid worden van de Nederlandse Mediators vereniging (NMv)? Als aspirantlid krijg je de unieke kans om tijdens je opleiding, die plaatsvindt bij een erkend opleidingsinstituut, deel uit te maken van de NMv. Het voordeel is dat je gedurende deze periode recht hebt op een indrukwekkende 50% korting op de jaarlijkse contributie. Hierdoor hoef je slechts de helft van de reguliere kosten te betalen totdat je je opleiding hebt voltooid. Maar wel binnen een termijn van twee jaar.

Profiteer nu als aspirantlid.

Wat dit nog aantrekkelijker maakt, is dat je met een aspirant lid maatschap onmiddellijk profiteert van de talloze faciliteiten die de NMv te bieden heeft. Of je nu gebruik wilt maken van netwerkmogelijkheden, toegang wilt tot waardevolle bronnen, of wilt deelnemen aan boeiende evenementen en workshops, als aspirantlid staan de deuren naar deze waardevolle NMv-faciliteiten wijd open. Kortom, niet alleen krijg je de kans om je mediationvaardigheden te ontwikkelen, maar je wordt ook onderdeel van een dynamische gemeenschap die je ondersteunt tijdens je reis naar professionele groei. Grijp nu de gelegenheid aan om je aan te sluiten bij de NMv en de voordelen van het aspirantlidmaatschap te ervaren terwijl je jouw opleiding volgt.

Word nu aspirantlid van de NMv voor maar € 104,99 excl. btw per jaar en ontdek de waardevolle ondersteuning, netwerkmogelijkheden en groeikansen die je als beginnend mediator nodig hebt voor een succesvolle professionele ontwikkeling! Schrijf je je tussen 1 april en 30 juni 2024 in dan geniet je 50% korting.

 

Ben je verwijzer?

Het NMv Partner lidmaatschap.

In het najaar van 2023 heeft de Nederlandse Mediators vereniging (NMv) een opwindende stap gezet door het partnerlidmaatschap te introduceren. Deze nieuwe categorie omvat getalenteerde professionals die, hoewel niet formeel geregistreerd als mediators, zich dagelijks bezighouden met professionele conflictbemiddeling. Onder hen vallen bijvoorbeeld notarissen, rechters, en managers/HR-functionarissen in de zorgsector, evenals personen met publieke functies binnen overheden en semi-overheidsinstellingen, en meer.

De NMv heeft deze bijzondere groep partnerleden liefkozend ‘verwijzers’ genoemd. Dat aangezien zij vanwege hun beroep de mogelijkheid hebben om mediation aan te bevelen aan partijen die verwikkeld zijn in een conflict.

Ben je verwijzer naar mediation?

Spannend nieuws voor deze verwijzers. Zij hebben nu de mogelijkheid om lid te worden van de NMv. Deze stap opent de deur naar een versterkte samenwerking tussen verwijzers en mediators. Wat weer leidt tot een efficiënter en diepgaander contact. Als Partnerlid ontvang je niet alleen het gewaardeerde tijdschrift ‘Conflicthantering’, maar ook de informatieve NMv-nieuwsbrief. Deze twee bronnen vormen samen een waardevolle kennisbron over mediation, waarmee je volledig op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten op dit gebied. Een brug slaan tussen verwijzers en mediators is de sleutel tot een succesvolle samenwerking. Het NMv-partnerlidmaatschap biedt hiervoor een fantastische kans.

Word nu NMv Partnerlid voor maar € 153,83 excl. btw per jaar. Profiteer van een bloeiend netwerk en blijf up-to-date over mediation. Schrijf je je tussen 1 april en 30 juni 2024 in dan geniet je 50% korting.

 

Op zoek naar mediator?

Vindeenmediator.nl

Zoek een professionele NMv mediator op vindeenmediator.nl. Zoek op postcode of plaatsnaam.

mediators image
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

newsletter image