Vind een professionele NMv mediator

Waarom een "vindeenmediator" website?

Een professionele mediator vinden die een bepaalde specialisatie heeft is niet zo makkelijk voor de mediator zoekenden. Juist daarom heeft de NMv het initiatief genomen en de website vindeenmediator gelanceerd eind 2022. De NMv beoogde het volgende:

1. Toegang tot Mediators: Vindeenmediator.nl biedt mensen die op zoek zijn naar een mediator de mogelijkheid gemakkelijk en snel gekwalificeerde NMv mediators kunnen vinden.

2. Professionele Ontwikkeling: Vindeenmediator helpt NMv mediators om hun praktijk te promoten en hun professionele netwerk op te bouwen.

3. Educatieve Bron: De website kan educatieve bronnen bevatten over bemiddeling, conflictoplossing en gerelateerde onderwerpen voor zowel mediators als het publiek.

4. Transparantie en Kwaliteitscontrole: Alle NMv mediators die vindbaar zijn op vindeenmediator.nl voldoen aan strenge eisen met betrekking tot opleiding en permanente educatie, waardoor de kwaliteit van de aangeboden diensten wordt gewaarborgd.

text image
vindeenmediator.nl

Zoek op postcode of plaatsnaam en expertise

Iemand die een professionele NMv mediator zoekt kan in een paar klikken een overzicht krijgen van mediators bij hem of haar in de buurt. Naast deze vriendelijk en snelle manier van zoeken is het ook mogelijk een NMv mediator te vinden met een specifieke specialisatie. Naast deze zoekfuncties zijn er filter instellingen om nog specifieker te zoeken. Zo kan snel een mediator gevonden worden die voldoet aan de eisen van de hulpzoekenden.

Ga naar www.vindeenmediator.nl
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

newsletter image