Business Mediation Competitie

  • Van maandag 18 APril 2024 t/m vrijdag 19 april 2024

Onderhandelen is een essentieel onderdeel van de zakenwereld. Wij dagen jou uit om je vaardigheden te testen! Ben jij een student die zichzelf wil uitdagen in een zakelijke onderhandeling? Wil je kijken hoe effectief je met jouw studententeam bent in het komen tot overeenstemming? Dan is de Business Mediation Competition 2024 iets voor jou!

Niet alleen is dit een uitstekende kans om je CV aan te vullen en een waardevol netwerk op te bouwen met toonaangevende advocaten en mediators. Maar je maakt ook kans op de hoofdprijs. Het winnende team ontvangt de hoofdprijs van € 1.000,00. Deze prijs is bedoeld als tegemoetkoming in de reis- en verblijfkosten voor deelname aan de internationale competitie in Parijs 2025. Laat deze bijzondere kans niet liggen om jouw onderhandelingsvaardigheden misschien ook op internationaal niveau te laten zien!

Daarnaast zoeken we ook ervaren mediators als juryleden voor de Business Mediation Competition 2024! Speel een essentiële rol in het begeleiden en beoordelen van studententeams,.Deel je expertise met de toekomstige generatie onderhandelaars.
Benieuwd naar de ervaring van een voormalig jurylid? Lees hier.

Public is welkom

Ook nodigen we enthousiast publiek uit om dit boeiende evenement bij te wonen. Ontdek strategische onderhandelingen en beleef de dynamiek van authentieke zakelijke situaties. Meld je aan als jurylid of reserveer je plek in het publiek en beleef dit unieke event van dichtbij!

De competitie wordt georganiseerd door het Centrum voor Conflicthantering (CvC). CvC is initiatiefnemer van dit evenement, in samenwerking met de NMv. De competitie vindt plaats op **18 en 19 april 2024** en wordt gehost door Houthoff op de Zuidas in Amsterdam.

**Hoe meld je je aan?**

Klik op onderstaande button. Bekijk alle voorwaarden en meld je vandaag nog aan. Deelname in alle vormen is gratis en aanmelden kan tot 31 maart 2024.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

newsletter image