Mediators, pak je kans!

Mediators, pak je kans!

Door Annatascha Udinga

  • 2 min. leestijd
Van 30 oktober tot en met 3 november vindt de zevende editie van de Week van de Mediation plaats. In deze week worden door mediators verschillende activiteiten door het hele land georganiseerd, en vind je via verschillende mediakanalen meer informatie over conflictbemiddeling.
full image

Mediators, meld je nu aan, want dit is de kans je te profileren!

Van 30 oktober tot en met 3 november vindt de zevende editie van de Week van de Mediation plaats. In deze week worden door mediators verschillende activiteiten door het hele land georganiseerd, en vind je via verschillende mediakanalen meer informatie over conflictbemiddeling

Een uitgelezen kans om jouw mediationpraktijk op de kaart te zetten. De NMv helpt je graag. Wil je weten hoe? Klik snel door naar www.weekvandemediation.nl . Deze speciale week is bedoeld voor iedereen die geinteresseerd is hoe mediation en geschilbemiddeling het leven makkelijker kunnen maken.

Steun de Week van de Mediation! Via de website www.weekvandemediation.nl kun je jouw activiteiten aanmelden. Via deze website vind je ook vele adviezen om activiteiten te organiseren, locaties te kiezen en ruchtbaarheid aan jouw activiteiten te geven.

De NMv rekent op jou!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

newsletter image