Week van de mediation

Tijdens het NMv-lustrumjaar in 2017 organiseren wij van 12 tot en met 16 juni samen met u de ‘Week van de mediation’. Een week vol met verschillende activiteiten op het gebied van mediation waaronder in ieder geval het NMv-lustrumfestival voor mediators en verwijzers.

We doen een oproep aan al onze leden om samen met ons mediation in Nederland op de kaart te zetten tijdens de ‘Week van de mediation’.
Met een speciale website en zoveel mogelijk PR zorgen wij ervoor dat alle acties in die week ook de aandacht krijgen die ze verdienen. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkeling van deze nieuwe website.

Heeft u nu al ideeën of concrete acties voor de ‘Week van de mediation’ (uiteraard gericht op het promoten van mediation onder een breed publiek) stuur dan een e-mail naar info@mediatorsvereniging.nl.