NMv vakgroepen

Mediation

De Nederlandse Mediators vereniging (NMv) is een vereniging van en voor mediators die actief zijn in verschillende vakgebieden en specialisaties binnen Nederland. Binnen de NMv zijn er diverse vakgroepen die mediators met gelijksoortige interesses en expertise verbinden. Deze vakgroepen bieden een platform voor uitwisseling van kennis, ervaring en best practices tussen mediators. Of je nu gespecialiseerd bent in familiemediation, arbeidsconflicten, zakelijke geschillen of andere gebieden, er is een vakgroep voor jou binnen de NMv.

De vakgroepen organiseren regelmatig bijeenkomsten, workshops en trainingen om de professionele ontwikkeling van mediators te bevorderen. Door lid te worden van een vakgroep binnen de NMv kunnen mediators zich blijven bijscholen en netwerken met collega’s in hun specifieke vakgebied. De diversiteit binnen de vakgroepen zorgt voor een rijke uitwisseling van perspectieven en benaderingen, wat de kwaliteit van mediation in Nederland verhoogt. Als toonaangevende organisatie op het gebied van mediation biedt de NMv een platform voor mediators om zich te verenigen en gezamenlijk de belangen van de beroepsgroep te behartigen. Door samen te werken en kennis te delen binnen de vakgroepen draagt de NMv bij aan een professionele en bloeiende mediationpraktijk in Nederland.

Wil je lid kan worden van een van de NMv vakgroepen stuur dan een email naar secretaiaat@mediatorsvereniging.nl

 

Op zoek naar een mediator?

Vindeenmediator.nl

Ja, ik zoek een mediator. Op www.vindeenmediator.nl vind u een professionele NMv mediator om u te helpen de kwestie of conflict dat speelt op te lossen. Zoek een NMv mediator bij u in de buurt. Doe dat op postcode of plaatsnaam.

mediators image
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

newsletter image