text image
TC is een uitgave van de NMv

Tijdschrift Conflicthantering en Nederlandse Mediation

Tijdschrift Conflicthantering is hét vakblad voor conflictbemiddeling in brede zin, zoals mediation, conflictcoaching, buurtbemiddeling en arbitrage.

Elke editie is gevuld met praktijkgerichte en verdiepende artikelen, interviews, columns en visies op de vakontwikkeling. In het katern Nederlandse Mediation beschrijven en reflecteren mediators op eigen casuïstiek van de praktijk. Casuïstiek op onder andere het gebied van arbeid, familie, overheid, zakelijk en straf.

Tijdschrift Conflicthantering is hét vakblad voor professionals op het gebied van Mediation en andere conflictbemiddelingen

Tijdschrift Conflicthantering (TC) geldt als hét vakblad voor professionals op het gebied van mediation en andere conflictbemiddelingen.

Elke editie is gevuld met o.a. praktijkgerichte en verdiepende redactionele artikelen, interviews, columns, visies, boekbesprekingen, vakontwikkeling, best practices en relevant nieuws van en over de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv).

Tijdschrift Conflicthantering (TC) en het katern Nederlandse Mediation (NM) worden, naast alle NMv mediators, daarom ook gelezen door verwijzers  (onze NMv partner leden) bij conflictoplossing, zoals bedrijfsjuristen en management van organisaties, rechters en advocaten, HR-medewerkers, verzekeraars, geschillencommissies en overheden zoals gemeenten, provincies en ministeries, waterschappen en uitvoeringsorganisaties.

Ben je lid, aspirant-lid of partnerlid van de NMv dan ontvang je 4 x per jaar het tijdschrift t.w.v. € 212,69 exclusief btw gratis.

Tijdschrift Conflicthantering verschijnt 4 keer per jaar. TC is een uitgave van de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) en wordt uitgegeven door Wolters Kluwer.

Kies je abonnement op ons Tijdschrift Conflicthantering

 1. Gratis abonnement via lidmaatschap NMv. Kosten NMv-lidmaatschap: € 209,98 per jaar.
  Meer informatie
 2. Abonnement via Wolters Kluwer – € 212,69 per jaar, excl BTW. Prijsverhoging per 1 juli 2024!
  https://shop.wolterskluwer.nl/tijdschrift-conflicthantering-voordeelbundel-sNPNEDMEDI/
 3. Gratis proefabonnement – Stopt automatisch na 6 maanden (2 edities)
  Aanmelden

Ben je geregistreerd mediator?
Je bent geregistreerd als mediator maar nog geen lid van de NMv, wordt dan lid en ontvang Tijdschrift Conflicthantering 4 x per jaar.  (jaarcontributie € 209,98 exclusief btw per jaar). Je geniet van nog meer voordelen zoals advies vragen aan de NMv Vertrouwenspersoon, je kunt gepersonaliseerde promotiefilms bestellen voor een zeer gunstig tarief, korting op verzekeringen, stemrecht, vindbaar op de website Vindeenmediator.nl , gratis webinars met PE punten en nog veel meer.

Ben je geen mediator maar kom je wel beroepsmatig in aanraking met mediation?
Als je beroepsmatig in aanraking komt met mediation dan kunnen we je het partnerlidmaatschap aanbieden met 27% korting (jaarcontributie € 153,83 exclusief btw per jaar). Je ontvangt dan het Tijdschrift Conflicthantering 4 x per jaar, je kan maandelijks aansluiten bij de NMv Online Netwerkbijeenkomsten, je krijgt kortingen op verzekeringen en nog een aantal interessante voordelen. Ook kan je deelnemen aan de gratis webinars met PE punten.

text image
TC Digitaal

Bekijk TC 1-2024 digitaal

Ontdek de waarde van het NMv lidmaatschap!

De volledige versie van TC 1 – 2024 biedt 88 pagina’s vol waardevolle informatie, interviews en voorlichting over het mediationvak, aangevuld met 24 pagina’s Nederlandse Mediation. Als voorproefje presenteren we een selectie van dit boeiende tijdschrift.

Lid van NMv? Geniet van exclusieve voordelen:

 • Ontvang dit prachtige magazine ter waarde van € 212,69 exclusief btw, vier keer per jaar gratis.
 • Krijg toegang tot meerdere digitale uitgaven van Tijdschrift Conflicthantering en Nederlandse Mediation via uw NMv-inlog vanaf 30 april.

Profiteer nu van alle voordelen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mediation. Bekijk de preview en ontdek waarom dit magazine onmisbaar is voor elke professionele mediator!

Bekijk TC 1 2024 Thema Ruw
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

newsletter image