Vraagbaak Eigen Praktijk

Een eigen mediation prakijk starten, hoe doe je dat?

Je hebt je mediation opleiding afgerond en je ingeschreven bij een van de registers. En nu wil je aan de slag.

Bij het runnen van een eigen praktijk komen er honderden vragen op je af. Hoe vind ik klanten? Hoe zet ik mezelf in de markt? Waar haal ik het geld vandaan? Word ik eenmanszaak of B.V.? Heb ik een ondernemingsplan nodig? En hoe maak ik dat? Wat doe ik met mijn administratie en de BTW? En wat doe ik met samenwerking met anderen? Raadpleeg NMv Vraagbaak eigen Praktijk.

Veel vragen die op je afkomen.

text image
De eerste stap zetten

Lid worden van de NMv

Hulp is dichtbij!

De NMv wil jou als lid helpen bij het zoeken en vinden naar antwoorden. Wij hebben de Vraagbaak Eigen Praktijk hiervoor in het leven geroepen. Een groepje enthousiaste en kundige leden die je kunt benaderen om je vragen te beantwoorden en die met je meedenken.

Leden met ervaring op verschillende gebieden. Leden die hun ervaringen en kennis graag met je delen, zodat jij sneller als mediator op stoom komt. Maar ook als je al vele jaren een eigen praktijk voert en toch nog tegen onverwachtte zaken aanloopt kunnen wij je helpen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?
Wij beantwoorden jevragen op de volgende gebieden zo goed mogelijk:

  • Startersinformatie
  • Marketing/Verkoop
  • Overeenkomsten
  • Privacy/AVG
  • Automatisering

Informatiebronnen

De komende tijd zal de Vraagbaak eigen Praktijk gevuld gaan worden met meer informatie m.b.t. het starten van een eigen praktijk.

Team NMv Vraagbaak eigen Praktijk

Het team van de Vraagbaak bestaat uit de volgende personen:

text image
NMv Vraagbaak eigen Praktijk adviseur

Bernadette Keijzer

Bernadette Keijzer heeft een eigen succesvolle mediation praktijk opgezet. Zij weet dus wat er komt kijken om een mediation praktijk op te zetten. ze kan je adviseren over:

Starters informatie, netwerken, marketing, acquisitie en hoe je je aansluit bij een mediation groep, bijscholing.

Bernadette is telefonisch bereikbaar op: +31 (6) 83849349

Contact Bernadette
text image
NMv Vraagbaak eigen Praktijk adviseur

Jelle Hopenbrouwers

Jelle is een mediator die ook zijn eigen praktijk gestart heeft. Zijn praktijk is succesvol. Naast mediation professioneel op te pakken kan Jelle je ook ondersteunen op IT gebied, een belangrijk onderdeel van een goede organisatie.

Starters informatie, netwerken, marketing, acquisitie en hoe je je aansluit bij een mediation groep, bijscholing.

Jelle is telefonisch bereikbaar op +31 (6) 16582019

 

Contact Jelle
text image
text image
NMv Vraagbaak eigen Praktijk adviseur

Paul Wijntje

Paul Wijntje (1952) is als geregistreerd mediator eigenaar van het Bureau voor Conflictbemiddeling en Mediation in Roermond.  Hij is opgeleid tot jurist en psycholoog. Paul is gespecialiseerd in familiekwesties en heeft ervaring in arbeids- en samenwerkingsconflicten.

Ook  geeft Paul trainingen in onder andere ethische kwesties en het tuchtrecht. Paul vindt het leuk om starters in mediation de juiste richting te wijzen. Paul is een zekere vraagbaak voor mediators die geconfronteerd worden met een mogelijke klacht  en hoe hierop op een juiste wijze te reageren. Ook voor tuchtzaken voor mediators kan je bij Paul om raad vragen.

Paul is gedurende kantooruren bereikbaar op 0620769174.

Contact Paul
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

newsletter image