Login mediator

Contact

Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv)
Westblaak 150
3012 KM Rotterdam

Postadres:
Postbus 21499
3001 AL Rotterdam

Tel. 010 – 201 23 50
Fax. 010 – 201 23 45
E-mail: info@mediatorsvereniging.nl

Route

Per openbaar vervoer
Vanaf Rotterdam Centraal Station kunt u diverse trams nemen (lijnen 8, 23, 25) naar tramhalte Churchillplein of de metro naar station Beurs (uitgang Westblaak). Vanaf hier is het circa vier minuten lopen naar ons kantoor aan de Westblaak 150. Vanaf Centraal Station kunt u ook tram 7 nemen richting Willemsplein en dan uitstappen bij tramhalte Eendrachtsplein. Vanaf hier is het circa twee minuten lopen naar Westblaak 150. De NMv bevindt zich in gebouw A op de 11e verdieping.

Per auto vanuit richting Den Haag / Amsterdam / Utrecht
Op de A20 neemt u afrit centrum (14). Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf. Vanuit Utrecht, afrit centrum (14) aan het einde van de oprit linksaf. U volgt de weg via Schieweg en Schiekade tot aan de grote rotonde (Hofplein). Rechtdoor aanhouden (Coolsingel). Rechtdoor de Schiedamse dijk op (links van u zit u het Maritiem museum), dan direct rechts aanhouden en rechtsaf slaan (Witte de Withstraat). Bij de tweede straat slaat u rechtsaf (Hartmansstraat). De parkeergarage is aan uw linkerzijde. Vanuit de parkeergarage loopt u linksaf de Hartmansstraat in en daarna weer links (Westblaak). De NMv bevindt zich in gebouw A op de 11e verdieping.

Per auto vanuit richting Dordrecht
Op de A16 neemt u afrit centrum (25). U volgt onderaan de afrit bij de stoplichten de borden ‘centrum’ via de Abram van Rijckevorselweg en de Maasboulevard. Deze weg blijft u volgen tot u aan uw rechterhand Hotel Inntel ziet. Hier gaat u rechtsaf de Schiedamse dijk op. U vervolgt de weg tot aan het eerste stoplicht. Daar gaat u linksaf de Witte de Withstraat in. Vervolgens gaat u de tweede straat rechts (Hartmansstraat). De parkeergarage is aan uw linkerzijde. Vanuit de parkeergarage loopt u linksaf de Hartmansstraat in en daarna weer links (Westblaak). De NMvMediators bevindt zich in gebouw A op de 11e verdieping.

 

Interessant? Deel via social media!
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.