Bestuur NMv

Frederique van Zomeren – voorzitter

“Mediation is mijn werk en mijn passie. Mediation als gelijkwaardig alternatief voor rechtspraak in conflictoplossing, als een hoogkwalitatieve en zelfstandige professie met een rijke diversiteit aan beroepsbeoefenaars, daar zet ik mij met de NMv voor in. Graag zorg ik voor de belangenbehartiging van de NMv-mediators richting politiek en overheid.”

Portefeuille Belangenbehartiging

• Verenigingsbeleid
  • Beleid algemeen
  • Bestuurslid MfN
  • Contacten met de politiek
  • Eerste aanspreekpunt media
  • Contact voorzitters regio’s en sectoren
  • ICC
  • Mediationveld: strafzaken en teammediation
  Eline van Tijn – algemeen bestuurslid

“Mediation heeft de toekomst! De NMv is een krachtige partij in de branche en ik maak mij daar graag sterk voor. We hebben een prachtig vak. Met elke mediation maken we de wereld een stukje beter. Met zoveel enthousiaste professionals reken ik er op dat er nog vele initiatieven komen om ons vak beter op de kaart te zetten. Zoals door ons actieve ambassadeursnetwerk.”

Portefeuille Marketing en communicatie

• Ambassadeursnetwerk NMv
  • PR, marketing en communicatie
  • Lustrumactiviteiten
  • Tijdschrift Conflicthantering (redactie)
  • Mediationveld: arbeidsmediation, zakelijke mediation
Julia Gerlach – algemeen bestuurslid

“Tijdens mijn start als mediator heb ik veel aan de NMv gehad. Pas later heb ik gemerkt hoe goed het NMv opkomt voor de belangen en het gedachtegoed van de geregistreerde mediators. In de dynamiek van het mediationvak is nog veel te ontwikkelen. Als begeleidingskundige en mediator draag ik hier graag aan bij.”

Sandra Ploeg – algemeen bestuurslid

“Vanuit mijn bestuursrol bij de NMv ervaar ik dat het vak mediation inmiddels enorm op de kaart is gezet door de ambassadeurs en de leden en uiteraard door het bestuur zelf; iets om trots op te zijn! Vanuit mijn kennis en ervaring als Business Mediator bij organisatie adviesbureau De Leeuw Consult, draag ik graag bij aan het verder professionaliseren van deze mooie vereniging waarbij het luisteren naar de NMv-leden een belangrijke is om als gezamenlijke speler verder in de mediationmarkt op te trekken en daarmee de wereld mooier te kleuren door bij conflicten tot duurzame oplossingen te komen.”

Hans Bekkers – algemeen bestuurslid

Een stevige beroepsvereniging die het gedachtengoed van mediation bevordert, mediations stimuleert, optreedt als belangenbehartiger van mediators en daarbij samenwerkt met andere sectorverenigingen: daar maak ik mij hard voor.

Als MfN-registermediator richt ik mij op geschiloplossing tussen overheid, burgers en bedrijven. Daarnaast ben ik mediator in strafzaken.

Portefeuille:

• Platforms
  • Samenwerking van NMv en andere sector- en regionale verenigingen

Chris van Overbeeke – secretaris/penningmeester

Naast Mediator, ben ik ook Rechtskundig Adviseur. Dit geeft in sommige mediations een aparte blik op het conflict tussen partijen. Elke mediation is weer een nieuwe ervaring en het geeft elke keer weer geweldige voldoening om partijen tot elkaar te brengen. Het is een voorrecht om in deze turbulente tijd onze vereniging te mogen besturen. Naast Familie Mediator ben ik ook mediator in strafzaken.

Portefeuille:

• Secretariaat
  • Financiën

Vragen?

Heeft u vragen aan een van de bestuursleden, mail dan naar info@mediatorsvereniging.nl of bel met het secretariaat via het nummer 033-247 34 96. De medewerkers van het secretariaat zorgen dan dat uw vraag bij de juiste bestuurder komt.

Download de statuten

Download het huishoudelijk reglement