Vindeenmediator is verder vernieuwd

Vindeenmediator is verder vernieuwd

Door Annatascha Udinga

  • 3 min. leestijd
Vindeenmediator is het platform om een professionele NMv mediator te kunnen vinden. Al deze NMv mediators zijn geregistreerd bij de MfN en/of het ADR register.
full image

Vindeenmediator is het platform om een professionele NMv mediator te kunnen vinden. Al deze NMv mediators zijn geregistreerd bij de MfN en/of het ADR register.

De vernieuwingen zijn:

  • Mooiere vormgeving van presentatie van jou als mediator
  • De expertise ‘Gezondheidszorg’ is toegevoegd (zorg mediation)
  • Mogelijkheid om labels aan je mediatorsprofiel toe te voegen
  • Opleiders zijn nu ook te vinden op vindeenmediator

Vorig jaar is de website ‘vindeenmediator’ gelanceerd tijdens de Week van de Mediation. ± 699 NMv mediators waren direct vindbaar. Nu een jaar later zijn dat 921 mediators en nog steeds groeiende. Een stijging van 32%. Gedurende het jaar zijn er kleine onvolkomenheden verholpen, verbeteringen aangebracht en is er verder ontwikkeld.

De filters hebben een uitbreiding gekregen, zoals Zorgmediation. Ben jij een expert als mediator in de zorg? Voeg deze expertise toe aan je profiel. Log hier in.

Naast een verbeterde weergave van je profiel kan je nu ook een aantal labels toevoegen. Labels als “Direct beschikbaar”, “Gratis advies gesprek”, Gratis kennismakingsgesprek” en “Geen voorrijkosten” kan je nu toevoegen aan je profiel. Wil je een label toevoegen, log dan in en selecteer het label van je keuze. Je kan er twee toevoegen. Heb je suggesties voor meerdere labels? Laat het dan per e-mail weten: secretariaat@mediatorsvereniging.nl

Wanneer je je als mediator wilt specialiseren, kan je dat doen door een specialisatie opleiding te volgen. Op vindeenmediator kan je nu zoeken op opleidingen. In de aankomende maanden zal het opleidingen aanbod groeien.

Oproep
Ben je nog niet zichtbaar op de website Vindeenmediator? Stuur een e-mail naar leden@vindeenmediator.nl zodat we het jaar kunnen afsluiten met meer dan 1000 professionele NMv mediators vindbaar op Vindeenmediator.

Kijk ook even of je profiel compleet is. Plaats een foto en schrijf een mooie introductie.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

newsletter image